b96e4e3e3536b32538ae018851927653-736x445

Histori nga Jeta: Po rris vajzën e motrës

Të dashur lexues, po ju shkruaj historinë më të dhimbshme që mund të keni lexuar ndonjëherë. Unë quhem Ermira dhe familja ime ka qenë familja më e lumtur në botë. Babai dhe nëna ishin njerëz të mrekullueshëm dhe ata patën tre fëmijë. Pra, ishim dy motra dhe një vëlla. Unë jam e madhja. Pasi mbarova shkollën e mesme, prindërit më çuan për studime në Itali. Në fillim u mërzita në atë vend të huaj, por në vitin e dytë miqësia më bëri ta harroja mërzinë e të jetoja normalisht. Edhe vëllai erdhi tek unë në Itali, por nuk u fut në shkollë sepse nuk i pëlqente shumë shkolla, ndaj filloi punë si mekanik. Shumë shpejt ia mori dorën punës e u bë mjaft i zoti.Edhe motra mbaroi shkollën e mesme dhe më pas të lartën e bëri në Shqipëri, sepse nuk donte që t’i linte prindërit vetëm. Por edhe në Shqipëri ajo gjeti punë mësuese sapo mbaroi shkollën. Që në universitet ajo kishte shoqëri më një djalë që studionte për Inxhinieri dhe ishte tre vjet më i madh. Ai kur kishte mbaruar shkollën, nuk kishte gjetur dot punë në Tiranë, kështu që e kishin dërguar në një… Lexoni lajmin e plote ne videon me poshte :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *