39930-640-0-5a0ad7eb74deb

Klaudia Pepa shpërthen në lot, ja çfarë i ndodhi balerinës

Klaudia Pepa ka njoftuar ditën e djeshme me anë të një postimi në Instagram se është duke punuar për projektin e rradhës. Dhe me sa duket është diçka e rëndësishme dhe emocionuese. Ka mjaftuar se është diçka e rëndësishme, por pa dhënë detaje. Nëse i hedh një vështrim të dytë fotos vihet re se ajo është duke qarë. Kështu nuk e kemi parë asnjëherë Klaudian, pasi ajo gjithmonë ka rrezatuar forcë dhe mjaft sensualitet.

Ky detaj i shtuar e bën akoma dhe më enigmatik projektin që ajo pritet të nxjerrë në dritë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *