58156-640-0-5a086ccde31ab

Olsi hap thesin: Ja ç’më bëri Fjorentina kur e tradhëtova

Ata të dy kanë qënë në nga çiftet më të veçantë të krijuar brenda shtëpisë së “Big Brother”. Mes sherrit dhe pasionit dukej sikur lidhja e tyre ishte gjithmonë në fije të perit.

Olsi

Edhe pse vazhduan historinë e tyre edhe pas mbarimit te emisionit,ajo nuk zgjati shumë. U fol shumë nëpër media për ndarjen e Olsit nga Fjorentina por asnjëherë nuk u bë e ditur arsyeja.

.

Olsi

Mbrëmë, Olsi ishte i ftuar tek “Shiko kush luan”. E ndërsa lunate lojën e vështirë “Ndaje ose haje” , atij ju desh ti përgjigjej pyetjes se sa herë e kishte tradhëtuar ish të dashurën e tij, Fjorentinën.

““Një here. Ma ka falë tradhtinë se e ka marrë vesh”

Të paktën, kjo deklaratë nuk do të jetë një surprizë për Fjorentinën.

Olsi dhe Fjorentina

Olsi

Olsi

Olsi

Olsi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *