jhsjsahjajhjas-680x350

Donte të merrte falas një iPhone X, vajza pranon kushtin por e gjen hataja dhe bëhet “për një lek”

Një 19-vjeçare është mashtruar me premtimin se do të përfitonte një iPhone X nëse do të zhvishej plotësisht dhe të bënte stripizëm në një klub nate, por pa menduar se e gjithë kjo skenë mund të filmohej dhe të përhapej gjerësisht në rrjete sociale.

E pikërisht kjo e fundit ka ndodhur duke i kushtuar shumë vajzës ruse të identifikuar si Yevgenya S, e cila gjatë kësaj periudhe ishte duke u trajnuar për mësuesi. Sapo pamjet kanë rënë në dorë të departamentit në shkollën ku ajo ushtrohej, ata e kanë përjashtuar menjëherë duket pohuar se veprimet e saj janë një shembull i keq për nxënësit.

Duket se më lirë do t’i kishte kushtuar ta blinte vetë Iphone X sesa ta merrte në këtë formë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *